Răsturnare de situație în cazul lui Deian Sorescu! Anunțul lui Iuliu Mureșan cu privire la viitorul jucătorului 

0
91


Luni, Mircea Rednic a decis să îl excludă pe Deian Sorescu (24 ani) din lot. De asemenea, antrenorul i-a mai pedepsit și pe Constantin Nica (28 ani) și pe Mihai Neicuțescu (23 ani), pe care i-a trimis la echipa a doua. 

Însă, Iuliu Mureșan a hotârăt că Sorescu este mult prea important pentru Dinamo și l-a convocat pe jucător la o ședință. Directorul executiv al „câinilor” l-a convins pe Mircea Rednic să îl reprimească la antrenamente.

Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a declarat Iuliu Mureșan pentru fanatik

Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș. Dinamonu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă”, a declarat Mircea Rednic după eșecul cu Sepsi OSK, 1-4, din campionat. 

În cele 14 etapa din Liga 1, Deian Sorescu a marcat șase goluri și a oferit o pasă decisivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.