Replica LPF pentru Gică Popescu. Ce i-au răspuns oficialii Ligii după acuzele aduse pentru amânarea Farul – FCSB 

0
93


Partida a fost reprogramată pentru 4 noiembrie, după ce FCSB a cerut amânarea acesteia din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 cu care se confruntă clubul bucureștean, dar și a accidentărilor. 

Gică Popescu, oficial al celor de la Farul Constanța, s-a declarat deranjat de faptul că cererea FCSB-ului a fost acceptată, ținând cont că anul trecut nu a fost îndeplinită o cerere asemănătoare a celor de la Farul (n.r. Viitorul atunci) pentru meciul cu Poli Iași. 

Oficialii LPF au oferit o replică pentru afirmațiile făcute de Gică Popescu.

Având în vedere declarațiile făcute în ultimele zile de dl. Gheorghe Popescu, Președintele clubului FCV Farul Constanța, referitoare la decizia LPF de a reprograma jocul dintre FCV Farul Constanța și FCSB din etapa a XIII-a, facem următoarele precizări:

Dl. Gheorghe Popescu a repetat în mai multe rânduri, pe parcursul ultimelor zile, că FCV Farul Constanța s-a aflat în sezonul trecut, înaintea meciului cu CSM Politehnica Iași, într-o situație identică cu cea în care s-a găsit acum FCSB, având mai mulți jucători accidentați sau infectați cu Covid-19, dar că LPF, în ciuda existenței unor motive identice de amânare, a refuzat cererea formulată de clubul constănțean.

Situația invocată de dl. Popescu nu este asemănătoare și, nicidecum, identică cu cea în care LPF a fost nevoit, din păcate, să decidă reprogramarea partidei dintre FCV Farul Constanța și FCSB. Considerăm că dl. Popescu se află fie într-o eroare gravă, fie este dezinformat în ceea ce privește pretinsa situație ”asemănătoare sau chiar identică” invocată în cadrul aparițiilor sale publice. Pentru informarea justă, completă și transparentă a publicului, vă prezentăm mai jos faptele legate de cererea de amânare a jocului dintre CSM Politehnica Iași și FCV Farul Constanța:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.