Rezultate scrutin alegeri locale 2024 pentru Sectorul 1: Clotilde Armand solicită oficial renumărarea sufragiilor / George Tuţă proclamă victoria, în pofida replicii adversarului său din PNL / Situație incertă și în Sectorul 2

0
5


Replica lui Tuţă: Cifrele sunt clare și nu pot fi contestate

George Cristian Tuţă, candidat PSD-PNL, a declarat pe Facebook că rezultatele votului indică clar susținerea pentru reconstrucția Capitalei. Mesajul său vine în contextul în care Clotilde Armand a solicitat renumărarea voturilor.

Armand a acuzat introducerea unor mesaje false cu privire la rezultatele votului, menționând că există diferențe minime între partide. De asemenea, a subliniat că au existat probleme la secțiile de votare, precum și cu urna mobilă.

În același timp, liderii PSD și PNL au anunțat victoria lui George Tuță la Primăria Sectorului 1. Situația a fost tensionată și la Sectorul 2, unde primarul Radu Mihaiu și Rareș Hopincă au reclamat probleme legate de numărătoarea voturilor.

Pentru detalii, accesează [acest link](https://www.mediafax.ro/politic/rezultate-alegeri-locale-2024-sectorul-1-clotilde-armand-cere-oficial-renumararea-voturilor-replica-rivalului-pnl-a-proclamat-victoria-lui-george-tuta-incertitudine-si-la-sectorul-2-22403117)Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.