Ruptura totală între Koeman și fanii Barcelonei: ”Sunt oameni lipsiți de educație. Nu știu cum să se comporte”

0
130


După înfrângerea cu Real Madrid din El Clasico, scor 1-2, mai mulți fani furioși l-au așteptat pe Koeman pentru a-i cere explicații pentru situația în care se află echipa, ajunsă pe locul nouă în La Liga.

În momentul în care antrenorul a ieșit cu mașina de pe Camp Nou, i-au asaltat bolidul și au început să urle și să lovească vehiculul cu pumnii și picioarele. Olandezul nu a rămas indiferent și a vorbit despre acest episod la conferința de presă.

„Nu cred că putem să găsim o soluție acum. Sunt oameni lipsiți de educație. Acești oameni nu știu cum să se se comporte. Atmosfera pe stadion, chiar și la 0-2, era cu totul opusă față de ce am resimțit în afara stadionului.

Nu trebuie să le dăm multă atenție acestor oameni. Astfel de lucruri s-au mai întâmplat în trecut, chiar și Puyol a trecut printr-un astfel de episod. E păcat că nu poți să pleci acasă în siguranță, este o problemă socială!”, a spus Ronald Koeman, citat de Marca.

Barcelona este pe locul nouă în La Liga, cu 15 puncte, la șase puncte distanță de liderul Real Sociedad, dar cu un meci mai puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.