Săpunaru, tranșant după meciul cu FCU Craiova: „E mai importantă viața unui om decât un meci!”

0
119


Rapid și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul de la Mioveni a oferit un 0-0 spectaculos, în care ambele echipe au avut șansa de a luat toate cele trei puncte. 

Meciul a fost și pe placul lui Cristian Săpunaru, singurul lucru care l-a nemulțumit pe căpitanul giuleștenilor este că echipa sa nu a luat toate cele trei puncte. De asemenea, stoperul a vorbit și despre fotbalul fără spectatori, din cauza numărului ridicat de infecțați cu COVID-19 la nivel național. 

A fost un meci frumos, păcat că stadionul a fost gol, erau două echipe cu galerii frumoase. Normal că sunt supărat când nu putem să câștigăm, cred că meritam astăzi victoria. Bine că nu am pierdut, că era să ne dea gol pe final. 

Nu cred că se aștepta nimeni, dar pierdem puncte cu echipele cu care nu trebuia să pierdem puncte, cu Mediaș, Craiova, Voluntari. Tot timpul a fost derby cu Craiova, acum trecem printr-o perioadă mai grea. Am văzut că în celelalte țări sunt suporteri la stadion, dar depinde de numărul de vaccinați. Este mai importantă viața unui om decât un meci. 

Toate meciurile sunt grele, indiferent că este Clinceniul pe ultimul loc. Dacă noi reușim să intrăm în playoff este o mare realizare pentru Rapid, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare”, a declarat Săpunaru la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă locul 6 după 14 etape, ultimul care duce în playoff, cu 23 de puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.