Scandalul ”transferul lui Moruțan”, departe de a se încheia: ”Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală”

0
112


Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre banii pe care clubul său îi are de primit de pe urma transferului lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray.

Moldovenii au de primit 9% din suma de transfer, adică 315.000 de euro, plus alte bonusuri. Cei de la Botoșani au fost deranjați după ce au primit o scrisoare din partea celor de la FCSB.

„Am primit o scrisoare de la FCSB, în care ne anunță că ne dau niște bani, foarte puțini, într-un timp foarte lung. Nu sunt deloc de acord, dar nu prea am ce face. Aștept să ne lămurim cu cât l-au vândut pe Moruțan și dacă bonusurile sunt parte și din contractul nostru. Așa ar trebui să fie, să primim 9%.

Dar în scrisoarea făcută de domnul Argăseală… bine, el e poet, scrie în parabole, în figuri de stil… nu scrie așa ceva. Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală și nici fanul acestei scrisori pe care am primit-o.

Cred că se va rezolva situația. Cum am făcut o hârtie cu CFR Cluj și am amânat să ne dea niște bani (n.r. – pentru transferul lui Ulrich Meleke), așa aștept și la FCSB. Cred că domnul Becali, chiar dacă ne mai tachinăm reciproc… avem o relație comercială foarte bună. Dar acum nu e nimic clar”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane cu Galata și va încasa un salariu de 650 de mii de euro pe sezon în Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.