Se întoarce FCSB în Ghencea? Declarația lui Florin Tănase care aduce speranța fanilor echipei

0
131


Roș-albaștrii au bifat a șasea victorie consecutivă în campionat, fiind trei puncte importante obținute în contextul problemelor de lot care au fost la echipă. Oaspeții au deschis scorul prin Ryanov, însă bucuria piteștenilor a durat doar cinci minute.

Octavian Popescu, trimis în teren în a doua repriză a egalat cu o execuție superbă, de la marginea careului, iar Valentin Gheorghe, intrat și el din postura de rezervă a adus victoria echipei, după ce balonul trimis cu capul spre poarta lui Greab a atins mâna lui Tofan. 

La finalul partidei, Florin Tănase a vorbit despre situația dificilă prin care au trecut cei de la FCSB, dar și despre lupta din campionat. 

„Am avut probleme cu glezna, mă bucur că am putut să joc în această seară și că Tavi a ajuns la timp și ne-a ajutat. Suntem fericiți pentru cele trei puncte, pentru că a fost o perioadă grea pentru noi. Ne întoarcem pe Arena Națională sau în Ghencea. 

A fost o perioadă foarte grea, ne uitam unul la altul și chiar glumeam că suntem o echipă de handbal. Bine că sunt sănătoși colegii. Trebuie să muncim și să ne apropiem de primul loc. Nu mai jucasem de două săptămâni, nu știu cum au reușit să se antreneze în camere unii dintre jucători. Contează banca de rezerve foarte mult. Nu contează cum începi meciul, ci cum îl termini. Asta e vorba domnului Hagi.”, a declarat Florin Tănase după meci, la DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.