„Și 10 minute dacă joci cu o echipă de cartier, ajung și ei la poartă!” Miță Iosif, mulțumit de jocul Rapidului cu FCU 

0
103


Rapid și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa a 14-a a Ligii 1. Cele două echipe au oferit un 0-0 spectaculos, cu ocazii mari de a marca, în urma cărora fiecare echipă a avut șansa de a lua cele trei puncte. 

Mihai Iosif a precizat că echipa sa a dominat partida. Singurul lucru care l-a nemulțumit pe antrenorul giuleștenilor a fost că jocul s-a desfășurat la Mioveni, cu toate că Rapid era gazdă, și că elevii săi încă nu evoluează pe noul stadion. 

Eu cred că am făcut un meci bun spre foarte bun. Am dominat 80 de minute categoric. Și 10 minute dacă joci cu o echipă de cartier, ajung și ei la poartă. Ne-a lipsit doar golul. Îi felicit pe jucători pentru atitudine și dăruire. 

Eu m-am decis de la Timișoara să-l folosesc pe Ioniță o repriză, dar criticile vin în necunoștință de cauză. Este un sport național în România. Nu e vorba de nume, toți jucătorii care vor da randament, vor juca, nu e vorba de nume. 

La noi orice meci este în deplasare. Suntem peste tot acasa, dar de fapt, nu suntem nicăieri. Nu avem nicio casă. E o supărare accentuată după meciul de Cupă, dar revăzând meciul, l-am dominat autoritar. Adversarii ne-au dat două goluri. 

Sunt mulțumit de absolut tot ce am făcut. Astăzi, chiar am spus: ‘Toți pentru unul, și unul pentru toți’. Suntem pe locul 6, suntem cu toții împreună: conducere, jucători, și sper că și suporteri”, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.