Siegfried Mureșan, către prim-ministrul Poloniei: Atacând Uniunea Europeană, vă slăbiți țara, o faceți mai izolată și mai săracă

0
104

Atacând Uniunea Europeană, vă slăbiți țara, o faceți mai izolată și mai săracă, i-a trnamis deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL), vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European, către prim-ministrul Poloniei.

Siegfried Mureșan a declarat următoarele lucruri la dezbaterea de astăzi din plenul Parlamentului privind statul de drept în Polonia și întâietatea dreptului UE:

Înseamnă o calitate mai bună a alimentelor, înseamnă drumuri mai bune, mai multe autostrăzi, trenuri mai rapide, mai multe autobuze moderne, școli mai bune și mai multe spitale moderne. Asta este ceea ce Europa aduce oamenilor din Polonia.

Și înseamnă, de asemenea, instituții mai puternice și înseamnă stat de drept.

Și permiteți-mi să fiu foarte clar: instituțiile puternice sunt în interesul oamenilor, instituțiile slabe servesc doar o mică parte din oameni.

Respectarea regulilor este în interesul oamenilor, încălcarea regulilor, atacarea regulilor îi ajută doar pe politicieni.

Atacând Uniunea Europeană, domnule prim-ministru Morawiecki, loviți în șansa Poloniei de a se dezvolta, loviți în viitorul Poloniei, atacați însăși Polonia.

Atacând Uniunea Europeană, prim-ministrul Poloniei slăbește Polonia, o izolează și o face mai săracă, iar acest lucru este împotriva interesului cetățenilor polonezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.