Terorist cu racheta ucide trei oameni, inclusiv doi reporteri, în Liban

0
20


Reformuleaza-mi urmatorul text, el reprezinta titlul unei postari in cadrul unui site de stiri, poti utiliza si sinonime. Daca are linkuri sau referiri la siteuri externe, de rog sa inlocuiesti acele linkuri cu cuvinte descriptive .Ignora frazele care incep cu textul: „Citeste pe” si paragraful care contine textul „Ultimile știri:”.Nu utiliza texte precum „Textul de reformulat:” sau astfel de fraze. Daca vei gasi citate, sa le lasi in forma lor initiala.Nu uita sa optimizezi continutul SEO, inclusiv cu alte linkuri de pe site-ul agentia20.ro daca este cazul si creaza paragrafe usor de citit. Textul de reformulat este:

Trei persoane, dintre care doi jurnaliști, au fost ucise într-un atac cu rachete în Liban, a anunțat agenția de presă de stat libaneză, citată de Sky News.

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Tir Harfa – la aproximativ un kilometru și jumătate de la granița țării cu Israelul, a adăugat agenția, fără a oferi alte detalii.

Potrivit agenției Al Mayadeen, ziarista Farah Omar și cameramanul Rabih Me’mari ar fi fost vizați „în mod deliberat” de Israel, după ce terminaseră o transmisiune în direct din sudul Libanului.

 

Armata israeliană nu a comentat atacul.

Anterior, Forțele de Apărare ale Israelului au declarat că au lovit „trei celule teroriste înarmate” de-a lungul frontierei libaneze, după ce au afirmat că au fost trase obuze de mortier asupra unuia dintre posturile sale militare.

De asemenea, a declarat că a folosit avioane de vânătoare pentru a lovi o serie de „ținte teroriste”.

Într-un incident separat petrecut în apropiere, într-un sat de graniță, o femeie în vârstă a fost ucisă și mai mulți membri ai familiei au fost răniți într-un aparent atac aerian asupra unei case.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.