Topul căutărilor pe Internet în 2023: Ce au căutat utilizatorii români conform SEO TargetWeb

0
79


Topul Căutărilor pe Internet în România în 2023: Politicienii Cei Mai Căutați și Destinațiile de Cazare Preferate. Conform unei analize efectuate de TargetWeb, românii au realizat căutări variate de la vreme la tehnologie avansată pe Internet, evidențiind preferințe și tendințe interesante.
Politicienii cei mai căutați în 2023:
1. Klaus Iohannis: Președintele României a rămas o figură centrală în căutările online, cu atenție sporită asupra poziției sale în cadrul crizei energetice și a relațiilor internaționale. Volumul mediu de căutare lunar al numelui „Klaus Iohannis” în cel mai popular motor de căutare este de 60500 de căutări.
2. George Simion: Liderul partidului AUR a captivat atenția publicului, reflectând interesul crescut pentru politica națională. Volumul mediu de căutare lunar al expresiei „George Simion” a fost în 2023 de 33000 căutări lunar, urmat de Marcel Ciolacu cu 27100 căutări lunar, Mircea Geoana cu 18000 căutări lunare, Alina Gorghiu la egalitate cu Diana Șoșoacă cu 8100 căutări lunar, Raluca Turcan cu 5400 căutări lunare la egalitate cu Ludovic Orban, Nicolae Ciucă cu 3600 căutări lunare la egalitate cu Alexandru Rafila.
Destinații de cazare preferate în România.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.