„Trage echipa după el!” Cine e, în opinia lui Balaj, locomotiva CFR-ului 

0
148


CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii 1.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Rachid Bouhenna (24) şi Juan Emmanuel Culio (53). Cristi Balaj, viitorul președinte de la CFR Cluj, a vorbit despre omul numărul 1 al campioanei și a dezvăluit o discuție cu Dan Petrescu.

„E o echipă care are nevoie de întăriri, pentru a reveni ce a fost. Dan Petrescu a scos maximum din ce a putut obţine. La o echipă, jucătorii trebuie să îi iei pentru ce pot în acest moment, nu pentru ce au fost. Nu, nu e despre Culio.

Am vorbit cu Dan Petrescu despre Culio, care a venit dintr-o lipsă de formă, din cauza unei pregătiri. După ce s-a pregătit, e un model, trage echipa şi jucătorii după el în joc. Ajută ca atitudine şi chiar am rămas plăcut surprins.

Regăsesc descrierea lui Dan Petrescu despre Culio şi se potriveşte exact.  CFR stă bine defensiv, ca în alte perioade, primeşte puţine goluri. Temelia e făcută corect, doar că atunci când începe construcţia, pase, construcţia, învăluiri, aici, oarecum, CFR suferă.

Nu e nimeni impacientat. La CFR nu sunt probleme cu banii. Nu cunosc detalii financiare, dar nu sunt probleme”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.