Transferul care l-a dezamăgit pe Iftime: ”Am semnat ca un primar de comună săracă”

0
125


Patronul celor de la FC Botoșani a vorbit despre transferul lui Andrei Chindriș la Santa Clara. ”E mai mult al meu decât al lor”, spune Iftime, care susține că a acceptat imediat oferta portughezilor, și nu a ascuns faptul că a fost dezamăgit de Chindriș, care a avut oferte în mai multe rânduri, dar a preferat să rămână la Botoșani. 

„E un transfer destul de alambicat. El e mai mult al meu decât al lui Santa Clara, e 70% al meu. Dacă nu-l vinde într-un an, am pierdut tot, sau ceva de genul. N-aș putea să vă spun exact. 

Transferul e făcut cu niște condiții pe care le-am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Cu toate că era cotat la 1.2 miliaone de euro, conform transfermarkt, FC Botoșani a încasat din partea celor de la Santa Clara doar 200.000 de euro în schimbul lui Chindris. Stoperul a avut nevoie de o perioadă de acomodare la clubul portughez, iar în cele nouă etape din campionat, nu a fost folosit niciun minut de Carvalho Campos. 

Însă, Chindriș a primit șansa de a se afirma în meciul din Cupa Portugaliei, contra lui FC Porto. Iar acesta nu și-a dezamăgit antrenorul. A marcat în urma unei corner, cu un voleu extraordinar din întoarcere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.