Un fost oficial de la FCSB, propunere pentru Liga 1: ”Nu poți să joci, pierzi automat cu 3-0”

0
86


Partida cu Farul, din campionat, a fost amânată din cauza numeroaselor absențe din tabăra vicecampioanei, club lovit de mai multe cazuri de COVID-19. Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, propune ca echipele care sunt în situația FCSB-ului să piardă la ”masa verde” meciurile la care nu se pot prezenta.

„Eu am spus-o de anul trecut. Domne, e problema ta cum îți gestionezi problemele de la club. Dacă nu poți să joci, pierzi automat 3-0 și cu asta terminăm orice discuție. Nu ai reușit să aliniezi 13 jucători, cum spune regulamentul, ai pierdut jocul. Cine nu poate, să piardă jocul și campionatul să meargă în continuare”, a spus Duckadam, la Ora Exactă în Sport.

FCSB mai primește și vești bune. La antrenamente au revenit Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea, aceștia fiind apți pentru meciul cu FC Argeș, de duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Pe lângă cei trei jucători reveniți, Edi Iordănescu îl are la dispoziție și pe Florin Tănase. Chiar dacă resimte unele dureri la gleznă, după accidentarea din meciul cu CS Mioveni, Iordănescu Jr. este dispus să își arunce în luptă căpitanul, în partida cu FC Argeș, dacă cele trei puncte vor fi în pericol. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.