Deputatul Antonel Tănase va demisiona din grupul parlamentar PNL

0
115

Demisia lui Ludovic Orban din grupul parlamentar PNL va fi urmată de alte dezafilieri ale deputaților și senatorilor liberali, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, deputatul Antonel Tănase.

Antonel Tănase a menționat că numărul parlamentarilor liberali care se vor dezafilia va fi „categoric” suficient de mare pentru a forma grupuri parlamentare proprii în Camera Deputaților și Senat. „Sper că din ce în ce mai mulți vom face acest pas”, a menționat liberalul.

Este sub demnitatea mea umană să aprob orice pact pe care Partidul Național Liberal l-ar putea face cu cei care au sărăcit și îndobitocit acest popor. Rămân fidel principiilor și valorilor mele, nu voi trăda electoratul liberal care m-a mandatat cu încredere, nu mă dezic de ideologia liberală și cred în continuare că România va evolua doar prin reforme și planuri serioase de dezvoltare.

Susțin liberalismul până la capăt și nu îi voi dezamăgi vreodată pe românii care au crezut în mine, votând șmecherește și lichelește un guvern minoritar PNL manevrat și controlat de PSD. Niciodată despre mine nu se va spune “uselist”. Am făcut și poate voi mai face greșeli, dar nu aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.