Tamaș, dezvăluiri neașteptate despre motivul pentru care a fost arestat în Israel: „Au zis că am intrat fraudulos în țară!”

0
81


Fundașul lui FC Voluntari a oferit recent un interviu în care a vorbit și despre perioada petrecută în Israel și momentul în care a fost arestat. Atunci, Tamaș era jucătorul lui Hapoel Haifa și a fost închis, după ce polițiștii l-au prins băut la volan

„Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă.

Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest”, a dezvăluit Tamaș. 

În continuarea interviului, fotbalistul a dezvăluit cum a decurs totul, mărturisind că pașaportul și viza de muncă au fost cele care i-au provocat probleme cu justiția din Israel, fiind acuzat de autorități că a intrat în mod fraudulos în țară. Mai mult, acesta a povestit cât de stricte erau măsurile arestului la domiciliu. 

„Avocații poliției au făcut recurs, au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară. S-a făcut abuz de putere. Avocatul nu știa despre ce e vorba, el știa că am intrat cu un pașaport temporar, i-am zis președintelui să nu-mi pună viza de muncă că îmi vine într-o lună pașaportul.

Mie de la pașaport mi s-a tras și că au zis că nu mă mai găsesc în calculator, eu aveam viza pe pașaportul nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.